sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Paha/koira darra

Tänään oli paha. Heräsin kotimme sohvalta sikiö asennosta juhlavaatteet päällä pienen viltin alta. En tiennyt miten olin siihen päätynyt. Nostin päätäni joka oli vieläkin täynnä viinaa ja näin vastapäisellä sohvalla jonkun jonka pienen tarkentelun jälkeen tunnistin hyväksi ystäväksemme. Hänelläkin näytti olevan vielä jotai smokin tapaista yllään. Olimme siis olleet joissakin hienoissa juhlissa kaikesta päätellen. Kompuroin ylös sohvalta ja huojuin omaan sänkyyni josta heräsinkin parin tunnin päästä uudestaan maailman pahimpaan oloon.

Hetken vaikeroituani jouduin nousemaan ylös oksentamaan. Kakoilin useita kertoja mutta hissipoika kilahti vain säälittävän pienen lastin kanssa yläkertaan. Helpotti silti! Toimituksen jälkeen jouduin käärimään särkylääkkeen lauantaimakkaran sisään kuin koiralle konsanaan, muuten en olisi sitä alas saanut. Tänään taitaakin olla siis koiramainen darra.

Nukuin vähän lisää ja herään kun pitää tilata pizzaa. Tilasimme neljä pizzaa ja yhden jonkun muun ruuan. Minä maksoin sillä olenhan massipäällikkö täällä meillä päin, vaikka en lotossa voittanutkaan. Se muuten masensi aivan vitusti. Toivon sille yhdelle, joka oli saanut seitsemän numeroa jollain ihmeen kaupalla oikein, pahempaa darraa kuin itselläni on ollut tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti