maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kevään ennusmerkit, tupenrapinat, meikkipumpuli ja hyvä seura

Kalamarkkinat sunnuntaina krapulassa, siinä on erinomainen idea. Ihmisiä oli enemmän kuin paljon, ruoka oli varmasti hyvää mutta se ei maistunut. Lokkeja oli jumalattomasti. Lohta, perunaa, muikkuja, jotain vihanneksia ja kermaviilikastiketta, limpparia, auringonpaistetta sekä väliruokarööki. Kokonaisuutena paketti kasassa mutta lintujen määrä, tuuli ja krapula virittivät tunnelmaa alas.

Viikonloppu oli kohtuullisen ankara. Torstain tansseja seurasi perjantainen juhlahumu punk-klubilla. Tunnelma oli hikinen ja hyvä, rahaa meni mutta menköön. Ja koska tämä on elämäntyyli sekä juomablogi, niin join ainakin muutaman maidolla ja jäillä höystetyn Ural mocan sekä Pirkka lagerin. Erinomaista.

Lauantaiaamu käynnistyi noin yhdeksän aikaan. Tupakointi parvekkeella venyi monituntisiksi oluenjuomissessareiksi. Sen jälkeen vuorossa olivat lyhyet päiväunet sekä mieltälämmittävä lounas tofu käägin parissa. Vatsa kiittää. Terassille nauramaan, takaisin kämpille ottaan pohjia, lastenlauluja, iloista tuulta ja illalla hallussa taas eiliseltä tuttu klubi Pispalassa. Bändit soittivat hyvin ja tunnelma oli hikinen ja lämmin.
Ei olis voinut kovin paljoa paremmin mennä. Kuvia ei ole. Vai onko muilla, homokuva-ruslanas, kuvia juomista: tänne!

Bilekämpän väkeä kiittäen,
kohu-missi -88

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti