maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäis darra vol 666

Nyt on pääsiäinen ohi. Tällä kertaa heräsin omasta kodistani enkä ollut uskoa silmiäni kun sen huomasin. Eilen koko päivän tinattuani jouduin ottamaan hieman lepoa sillä alkoi olla niin uskomaton olo. Herään illalla ilmoitukseen että nyt lähdemme Johanna "Tuksu" Tukiaisen keikalle. Pääsimme jonoon asti joka oli muuten aika saatanan pitkä ja totesimme sen olevan liikaa. Joten epämääräinen seurueemme alkoi hoiperrella erääseen paikalliseen karaoke tyyppiseen baariin. Vain luoja tietää mitä siellä tapahtui, ainakin 1 kpl hakkaamisia ovimieheltä. Se oli hienoa! Otin kuvan oluesta mutta en nyt jaksa laittaa sitä tähän, se maistui ihan ookoolta.

Vielä ei ole sellainen olo että neljä päivää on ryypätty, tanssittu tiskipöydillä, melkein riisuttu alasti väkisin, huudettu vagina piisejä jne, mutta uskon sen tulevan seuraavien muutamien tuntien aikana. Kuulin myös että eräillä lesbo-jatkoilla eilen oli myös saatu virkavalta paikalle! Joskus vaan käy niin ettei itse osaa lopettaa juhlimista.

Pakko vielä lisätä, että kävin juuri vessassa ja olen nyt päässyt sellaiseen tilaan että olen onnistunut ryyppäämään lärvini aivan tulipunaiseksi. Kohta kai löydän itseni keskustorilta lasol pullo kädessä? Voi helvetti............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti