sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pitkän jönssin darra

Hei. Olen ollut mieron tiellä. Siitä tiestä on kuva myös kännykässäni, koska heräsin jostain omakotitalo alueelta kaukana keskustan sykkeestä, joten otin kuvan tiestä aamulla kotimatkallani. Olen käyttänyt eilen huomattavat määrät käteistä rahaa mutta en jaksa välittää siitä. Olen todella huonossa kunnossa ja katsonut kohta oh long johnson videon 6 kertaa putkeen koska se on nyt ainoa asia maailmassa mihin voin samaistua edes ripauksen.

En jaksa kirjoittaa mitään koska en ole tehnyt mitään enkä muista mitään mistä voisi edes kertoa mitään. Juomabloggaan seuraavat kuvat:

Tämä meni eilen. Iso kolmonen. Paikka oli joku uusi paikallinen dressinki baari, aivan kämänen ja täynnä guidoja mutta kalja oli ihan ok ja plussaa fontista.

Tämä meni perjantaina. Vasemmalta oikealle: Stallhagen, makua en juurikaan enää muista miten sitä kuvailisin mutta aivan hyvä kalja on kyseessä, suosittelen. Seuraavana vuorossa jokin tumma olut minkä nimeä en tiedä, hyvin irishcoffeemainen maku, pieneen maisteluun. Ja viimoisena jonkinsortin viini, näytti ja maistui vähän jaloviinalta. En suosittele ryyppäystarkoitukseen mutta sopii täydellisesti pikku makean kanssa.

Tämä tässä on PL. Sopii hyvin matkajuomaksi matkalla ryyppykämpälle, voi vähän fiilistellä.

Tämä kuva löytyi puhelimesta, en muista juoneeni ja muutenkin näyttää liian lavastetulta kuvalta ollakseen totta. 


Fiilikseni kun laitoin ruis sipsiä suuhun:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti