sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ihan kiva darra

Moikka. Ryyppäsin eilen 13h ja heräsin vailla darran darraa. Kuuntelin ensi töikseni Queenin We Are the Championsin sen kunniaksi. Olen unohtanut kuvata juomiani vaikka olen ollut täysin vieraissa paikoissa täysin vieraiden tuoppien äärellä. Päivämme alkoi siis paikallisesta "lähiö" räkälästä keskeltä kaupunkia, tunnelma oli jo varhaisesta kellonajasta riippumatta katossa. Kantikset vetivät hapanta kunnioitettavaan tahtiin ja "OTETAA NY YHET VIELÄ" huutojen karkelossa joukkueemme kävi myös tiskillä kunnioitettavaan tahtiin. Tahtia kunnioitettiin sen jälkeen poistumalla kauppaan hyvissä ajoin jottai saisimme vielä olutta ostettua, ei suinkaan kauppojen aukioloaikojen takia vaan lähinnä kunnon. Välillä kauppa - koti eksyimme myös paikalliseen sexikauppaan. En ole ikinä ennen ollut sexikaupassa, voin suositella kaikille! Tai en ole ainakaan kännissä ollut? Tunnelma tuolla paikallisessa räkälässä:


Tulimme siis tänne kotiini ottamaan vähä lisää ottia, en tiedä mitä täällä on kerennyt tapahtumaan tuon 30min aikana kun odottelimme bussia keilahalliin, mutta kalja haisee hyvin voimakkaasti joka puolella. Menimme siis keilaamaan, siellä onnistuin saamaan itseni siihen kuntoon etten juuri muista enää sieltä poistumista. Muistan palloja pyörineen ränniin kunnioitettavaan tahtiin ja omia kaljoja juoneeni.

Eilinen päivä kuvin, puuhapäivästä huolimatta olen onnistunut ottamaan pelkästään kuvia mitkä eivät liity mihinkään:



Keltaisen makaroonin psykoosissa olen käynyt paikallisessa kebab-pizza ravintolassa hakemassa vain makaroonia. Ennen pilkkua vielä mitä vittua!

Ensi kertaan!

Tervetuloa myös uudet darralaiset, koirapaita ja hiv-rachel!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti