sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

syntymäpäiväjuhlat

perjantaina vietin syntymäpäiväjuhliani.

passionin terasilla (HEL MII TE RAS SSIII) näkyi paljon vaaleaa hupparia, hyppyritukkaa ja beigeä kaprihousua. eihän siinä! en tiedä oikein miksi menimme sinne.

passionin terassin jälkeen joku seurueestamme ilmeisesti sai hyvän idean: mennään rodeoon. matka taittui rodeohenkisesti reppuselässä keikkuen. en ollut käynyt rodeossa koskaan, enkä muuten päässyt käymään nytkään. nuorekkaan olemukseni vuoksi joku rodeon ovella keksi kysyä papereitani, ja siinä vaiheessa huomasin niiden jääneen kotiin. ai että! bilelaukkua pakatessani olin ollut hyvin huolimaton.
no koko seurueemme jätti tämän vuoksi rodeon väliin.

retkeilimme takaisin kaupungin toiselle puolelle ja menimme sitten rumaan. siellä ei ollut ketään ja siellä oli tylsää kuten aina ennenkin. tai siis olihan se tanssiminen taas hauskaa, mutta se olisi hauskaa lähes missä tahansa. muuten siellä oli tylsää. en ole oikeasti mikään vaativa bailukuningatar, rumassa nyt vaan on aina ollut tylsää.

ruman jälkeen söimme taas pitsaa siinä samassa paikassa missä aina. MUTTA! kun kävelin pitsan kanssa kotiin, huomasin viereisessä pitseriassa olevan useita komeita kundeja. tämän seikan johdosta meinaan hakea pitsani ensi kerralla sieltä.

synttärilahjoja joita sain: dollarin muotoinen saippua, juomarillit, paha drinkki, rikkinäinen holkki ja ystäväni passikuva.

kuulemisiin lukijat! onko teiltä joskus jäänyt paperit kotiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti