maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ba by lon

"Työmatka" päähesaan oli kova.Saavuin paikalle sunnuntaina 13.6. Juovuin samana iltana kuivista omenasiidereistä ja caesar-salaatista. Illan ja yön pyörin Kalliossa, kahdessa pubissa, jossa toisessa naistenvessa ei ollut käytössä. Jouduimme siis käyttämään miestenvessaa ja voin sanoa, että siellä leijuva ammoniakin vieno aromi oli tarpeeksi voimakas vaalentamaan hiuksiani. Yöllä oli rommijatkot ja aamulla menin työhaastatteluun.

Maanantaina jostain syystä päädyimme juomaan valkoviiniä ja Alkon tyyriimpiä voimakkaita siidereitä. Tyttöporukalla onnuimme paremmalta puolelta päähesaa sinne huonommalle puolelle, jossa on paljon pubeja. Istuimme yhdessä ja otimme muutaman oluen ja vaivaannuttavan seuraan ämpänneen miehen jälkeen taxicarin kohti Loosea. Loose ei ollut auki, joten päädyimme Lostariin. Yritin mennä heittämään vettä, mutta naistenvessassa rakasteltiin. Se oli hyvin vaivaannuttavaa. Yöllä ostin Big Mamasta barbeque-pitsan ja katsoin tyttöjen kanssa Step Brothers -elokuvaa. Se on parhaimpia elokuvia maailmassa.

Loppuviikko meni perjantaita, lauantaita ja sunnuntaita lukuunottamatta aika hyvin. Istuin pubeissa, kallioilla ja kävin jollain keikalla, jossa kolme vanhaa miestä soitti punkrockia. Sunnuntaina jäseniä pakotti ja repi, aivan kuin minut olisi hakattu. Olo ei meinannut mennä ohitse, joten join tuopillisen-pari ja helpotti. Sunnuntaina krapulaelokuvana oli ystävän kanssa nautittu Mies ja alaston ase.

Nyt tuntuu siltä, että voisi olla hissukseen. En tiedä mitä siitä tulee, sillä lauantainen sohvilla bailaaminen ja pienet häät naurattavat edelleen. Haluttaa nostaa kädet ilmaan, notkutella polvia ylhäällä ja huutaa vähän jäissääää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti