lauantai 18. kesäkuuta 2011

Munan puhaltelu darra

Jälleen kerran löysin itseni paikalliselta kartanolta aamulla hiukset jäykkänä viinasta, vierestäni löytyi myös eräs hehkeä kaunotar. Pikkuhiljaa muu väki alkoi myös heräilemään, kaikki aivan hirveässä humalassa vieläkin. Mitäköhän tällä kertaa oltiin juhlittu? Muistan että grilli oli käynyt kuumana. Sain hirveän hajuisen pierun naamalleni eräältä paikalliselta homolta ja pistin vahingon kiertämään itsekin.

Kaikki kävivät kaupassa jossain vaiheessa sekoilemassa ja sain huijattua ostamaan itselleni sipsipussin mistä en jaksanut enää innostua loppupeleissä, koska olin nauttinut vatsani täyteen muiden itselleen ostamia ruokia. Olenhan paikallinen lokki. Opetin myös että munan (kanan) voi puhaltaa ulos kuorestaan kokonaisena, itse siinä kuitenkaan onnistumatta. Muut onnistuivat sen sijaan ja se oli hieno hetki elämässä, onnea heille! Join kaksi kaljaa ja olin taas törkeässä kunnossa, lähdin kuitenkin kotiin virkistäytymään ja tuskin jaksan enää toista päivää koska olenhan nykyään töissä käyvä aikuinen ihminen. Se vähän vituttaa. Rahallekaan tuskin keksin muuta käyttöä kuin ryyppäämisen.

Puhelimesta löytyi kuin löytyikin pitkästä aikaa todistusaineistoa jostain kohtaa eilistä!

Uskon että nämä uskomattomat vanteet ovat menomatkalta juhlapaikalle.


Tämä uusi ilmestys matkalla myös juhlapaikalle piti myös näköjään tallentaa.


Tässä ollaan näköjään etsitty jotain Googlen hakukoneella, toivottavasti on löydetty tarvittavat tiedot.


Jaahas se on sitten juhannus ensi kerralla tiedossa, mikäs muukaan kun tuo ryyppäämisen luvattu päivä (päivät?)! Pelottaa aivan saatanasti, toivottavasti tulee hyvä darra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti