maanantai 2. toukokuuta 2011

röyhelökänni ja sen seuraukset

tarkkanäköisten ystävieni toimesta minulle esitettiin lauantaina kysymys "oletko kohta röyhelökännissä?"
en tiedä johtuiko kysymyksen laatu röyhelöisistä hihoistani, vai siitä, että humalani oikeastaan oli röyhelöinen. röyheläkänniin pääsin nauttimalla useita PIRKKA-oluita, jotka minua huijattiin ostamaan. niitä oli kokonainen lava. grillailun lomassa niitä tuli lähes huomaamatta kiskottua useita, vaikka niiden maku olikin hirvittävän parfyymimäinen. en voi suositella kyseistä olutta kenellekään, enkä vastedes aio uskoa erästä huijaripariskuntaa missään asioissa.

grillauksen ja sisällä istumisen, joiden kestoista minulla ei ole aavistustakaan, jälkeen oli suuntana disko. en tiedä minne kaikki muut katosivat, mutta meidän osamme seurueesta siirtyi leppoisaan ja hyväntuuliseen gaydiskoon. tällä kertaa se ei kyllä ollut kovinkaan leppoisa tai hyväntuulinen, sillä todistin kun mustasukkainen homo potkaisi toista homoa suoraan naamaan. siltä tippui kai hampaita suusta. tästä en ole ihan varma. joku sai myös sairaskohtauksen.

diskossa oli muistaakseni ihan hauskaa. taisimme tanssia. join jonkin juoman koeputkessa, en muista sen nimeä. lisäksi join muistaakseni vielä n. 5 kaljaa.

en muista kuinka olemme päässeet diskosta pitseeriaan, ja kuinka olen todellakin onnistunut pitämään kaikki tavarani tallessa. pitseeriassa istuimme tovin jos toisen, koska huijaripariskunnan toinen osapuoli väitti tilanneensa pitsaa, vaikkei edes ollut tilannut. olin kuulemma saapunut bailukämpän residenssiin viiden aikoihin. mielestäni se kuulostaa kohtuulliselta.

pitkä bailaus otti veronsa, röyheläkännistä seurasi myös hyvin röyhelöinen krapula. n. klo 10-20 vappupäivänä vietin tasaisin väliajoin mahalaukkuani tyhjentäen. juuri kun luulin, ettei olo voisi pahemmaksi muuttua, teeveestä alkoi stage. pääsin testaamaan myös bulimikkojen suosimaa tapaa nauttia jäätelöä, jotta oksuhommat olisivat helpompia. mielestäni se ei oikein toiminut. en aio nauttia jäätelöä enää tällaiseen tarkoitukseen. yhdeksän aikaan sain sitten jo vähän syötyä ilman että se olisi tullut enää takaisin ylös! tästä johtuen pääsin kotiin itärajalle vasta äskettäin. vieläkin heikottaa eikä junamatka ollut niitä nautinnollisimpia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti