sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Minareetissa ukko huutaa

Herätessä olo oli valju. Päätä särki ja auringonvalo sattui silmiin. Jääkaapista löytyi yksi täysi avattu kalja. Mieleeni muistui yöllä suoritettu vierailu naapuriasuntoon. Olin ollut alhaalla tupakoimassa ja kun pääsin hissiin, se olikin täynnä. Tervehdykset suoritettiin ja näin tutustuin seinänaapuriini. Hän olisi halunnut kurkata asuntooni mutta kielsin häntä. Hän tyttöystävineen kutsui minut oluelle ja munkille naapuriin. Se oli mukavaa.

Pääsin kotiin kuitenkin nukkumaan.
Eilinen, eli vappu, meni Beastie Boysin Body movin'n tahdissa. Join seuraavia asioita:
 Tämä "Cranberry" oli siideriksi oikein hyvää. Ei se kyllä karpalolle maistunut. Aika imellystä, mutta vappuna sopiikin imeltyä. Vieressä lasi, josta olin jo nauttinut lempijuomaani: ural moccaa maidolla.


Tässäkin on jotain karpalo-passion -siideriä. Juoma oli jotain, jota voisi kuvailla sanoilla "ihan ok". Ei muistikuvia muuten mausta.


Illan päätähtiä juoma-areenalla olivat tutusti ural mocca sekä Korbel. Korbel on just sitä kuoharia, jota Obaman virkaanastujaisissa tarjottiin. 10 euroa pullo, ei paljoo amerikkalaisesta vapaudentunteesta! Korbel on aika kuivaa ja hapokasta. Se aiheuttaa myös seuraavan päivän päänsäryn. Nousee myös kalloon kuin pulu ilmaan.


Loppuillasta sain kaverilta vielä tämmöisen. Tämä on imellyssiiderien aatelia. 


Kattokaa nyt saatana.


Tässä on sitten darrapäivän brunssi. Kyljyksia, salaattia, savulohta, paahtopaistia ja sipulirenkaita.  Juomana kannullinen fantaa. Erinomaista.

 Surullinen asetelma kotoa.

Krapula jatkuu, elämä ei. Kohta testaamaan saksalaisia oluita.

Viikonlopun teemabiisina:
http://hakkarainen.nrgm.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti