maanantai 8. lokakuuta 2012

Darraton darra

Hei vain. Ryyppäsin kaksi päivää eikä kummankaan jälkeen ollut darraa. En tiedä mitä olen tehnyt oikein mutta aion yrittää tehdä sen jatkossakin. En silti kyennyt päivittämään siitä eilen koska oli kuitenkin sen verran darra.

Perjantaina otin kuitenkin rauhallisemmin, koska lauantaina olin aikeissa mennä leivänsyrjään kiinni. Joten perjantai illan kuvasaldo on seuraavalainen:

Helvetin upea taulu eräässä paikallisessa pubi tyyppisessä ravintolassa, jossa vierailin ensimmäistä kertaa. Kaljaa koneeseen ja ukkometso! Hehheh.

Tätä kaljaa pistin koneeseen. Ihan hyvä kaljan maku 4/5


Seuraavaksi siirrymmekin lauantai-illan juhliin jossa juhlimme ystävämme tupaantulijaisia ja toisen ystävämme syntymäpäiviä + ilmeisesti tulevaa master cher titteliä. Ilta sujui lupaavasti kunnes huomasimme paikalla olevan myös erään paikallisen JULKIMON josta riitti ilon aihetta, en voi turvallisuus syistä paljastaa hänen henkilöllisyyttään. Darraa ei siis juuri ollut eilen, voi myös johtua aikaisesta kotiutumisesta + pizzasta kombosta. Pystyin jopa auttamaan erästä ystävää muutossa, eli siis eilen oli muutto darra? Myös hieman vihoittelu darra, sillä olin jostain syystä vihainen aamulla herätessäni ja päätin pitää sitä yllä niin kauan kuin mahdollista. Onnea kumppanini.

Selasin kiinalaista reseptikirjaa.

Jonka jälkeen eräässä itämaisessa tanssiravintolassa ihmettelin että miksi vessan viereisestä katosta roikkuu kokonainen valkosipuli? Voiko joku vastata tähän.



Se siitä taas, hei hei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti