sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

shoppailun haasteet

tänään olen viettänyt rentouttavaa hemmottelupäivää. suosittelen sitä kaikille muillekin, ja muistakaa, että itsensä hemmottelusta ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa.

aloitin aamun heräämällä puolen päivän aikoihin. aamiaiseksi nautiskelin viimeöisen pitsan ja mehua. teeveestä tuli frasier.

maukkaan aamiaisen jälkeen siirryin tietokoneelle, jonka ääressä vietin useita tunteja. tämän jälkeen katsoin american idolia. siinä on yksi ihana kundi. siirryin takaisin tietokoneen ääreen.


kävin suihkussa, jonka jälkeen lähdin hieman shoppailemaan läheiseen s-markettiin! päivän asuna oli housut ja paita. shoppailureissusta tuli haasteellisempi kuin olin osannut kuvitella: rahat eivät riittäneet kahviin. kotona huomasin unohtaneeni ruisleivän ja avocadon kassalle. huomasin myös, että suolakurkut, joita ostin, olivat todella huonoja ja lötköjä ja ällöttäviä.

ne olivat halvimpia.


tässä kuva suolakurkuista ja lempparimukistani:
















syötyäni aion jatkaa hemmottelupäivää teeveen ja tietokoneen parissa. ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!


p.s. mitä mieltä muuten olette kellojen siirtämisestä? emme päässeet eilen ollenkaan yökerhoon, koska kelloja siirrettiin tunti eteen päin. mielestäni tämä on hyvin väärin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti