lauantai 18. helmikuuta 2012

En ole darrassa

Olen tullut siihen tulokseen lähipäivinä että olen pilaantunut vuoden vaihteessa, sillä mielihaluihini ei ole sen jälkeen kuulunut kalja tai viina tai minkään asian ryyppääminen. Veikkaisin että päällä on siis jonkin sortin TALVI DEPIS sillä ryyppään mielummin ilooni kuin suruuni. Luojan kiitos se on näin päin!!!! Kävin saksalaisesta nazikaupasta ostamassa seuraavat asiat ajaakseen siedätyshoidon osaa, mutta tuloksetta:

Oli hyvää.

Jaan kanssanne myös seuraavat kuvat jotka liittyvät tuohon aiemmin mainittuun helvetilliseen vuoden vaihteeseen. Järjestimme nimittäin näyttelyn avajaiset jotka jostai syystä muuntuivat järjettömään kaljan ja viinan kulutusjuhlaan, josta YKSIKÄÄN ei selvinnyt loukkaantumisilta.

Tämän upean dada-teoksen julkistamisjuhlat olivat siis kyseessä, en viitsi paljastaa tekijää koska se saattaisi aiheuttaa seksikohun.


JOTEN siis, juhlamme olivat hyvämaineisella sivistyneella urallaan vielä alkuillasta, kunnes velholiitto saapui paikalle. He osasivat esittää olevansa täysin kunnossa hetken aikaa, jonka takia en osannut epäillä tulevaa katastrofia mistä he ovat hyvinkin tunnettuja. Olin aivan liian sinisilmäinen, sillä illan mittaa alkoivat pöydät kaatuilla, tuoli lensi ikkunasta, ihminen hakattiin eteiseen, keittiössä ammuttiin raketteja ja lattiakaivoon kustiin. Mutta mikään näistä asioista ei pystynt pilaamaan iltaani, se oli HUIPPU!!!!
Velholiiton jäämiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti